Piv Kvinde (om internetdating)…


picture.jpgPiv kvinde… Hav ondt af dig selv… Du er igen blevet brændt af… Ham den perfekte var ikke så perfekt alligevel… Han var en bange mand… og besluttede, at du alligevel ikke var noget for ham… Han sagde det ikke… Ignorerede dig bare, indtil du blev træt og til sidst holdt op med at lyve for dig selv… Og nu er du bitter, bitter igen… Du havde ellers sådan nogle flotte billeder – ingen profiltekst; men hvem gider læse den?… Det væltede ind med mænd, der ville møde dig, også alle de grimme du ikke gad at svare. Du satte dig tilbage og ventede, svarede kun dem, der havde gode billeder som dig selv – og pludselig var han der! En flot mand – måske en player, men du tog chancen. Han valgte dig, fordi du er så flot i undertøj. Det havde du jo vist hele Danmarks befolkning med dine billeder. Du havde ikke en masse profiltekst med ligegyldigt indhold i form af meninger og holdninger. Men du var ikke den eneste, han skrev sammen med. Der er rigtig mange, som dig, med undertøjsbilleder og billeder, hvor du kysser dine veninder. Det ved du, at mænd kan lide.
Han havde skudt med spredehagl, det gør mænd også, det er vi nødt til. Vi spilder ikke tiden og vi ved, at det er os, der skal skrive til jer. Vi skyder med spredehagl også os med de mindre gode billeder. Vi er alle sammen nogle dumme svin, som vil gøre det slemme ved alle kvinder, som måtte krydse vores vej. Ingen af os vil have en soulmate. Vi vil bare have det sjovt.
Det ved du, du har prøvet det så mange gange: At blive brændt af når fyren havde fået det eneste han egentlig ville. Han gav dig ikke en chance, du nåede ikke at vise alle de ting, som du også kan. Du nåede kun at vise din krop. Den krop som du også havde vist til resten af Danmark med dine gode billeder. Hvorfor var dét ikke nok? Mænd er jo så dumme. Mænd vil ikke have indhold. Mænd er ligeglade med profiltekst og meninger. Du kan ikke [forstå] det, og nu er han væk…
Han leder efter en med profiltekst. Én, som ikke på forhånd ser ham som dum, én som tør tage initiativ, én kvinde med ben i næsen, én der skiller sig ud, én der kan forføre ham, som vælger HAM og ikke venter på at blive valgt af andre mænd, som tænder på billeder af veninder, der kysser hinanden. Han vil have meninger og holdninger, han glæder sig til at blive positivt overrasket den dag, hvor han får lov til at se dig uden tøj på. Han bliver så tit skuffet, fordi alle de der “kunstigt opsatte”-billeder er meget anderledes, end pigen er i virkeligheden. Han vil ikke have en kæreste, som viser sin krop frem til hele Danmarks befolkning, fordi hun mener, at mænd er dumme, og fordi hun mener, det er den eneste måde, hun kan få dem til at skrive til hende på. Mangel på selvtillid tænder ikke mænd.
Piv kvinde – du vælger selv, vælger selv hvilke typer du vil have skal skrive til dig; men du sorterer også fra. Du vælger selv hvilke typer, der ikke skal skrive til dig. Det gør du med din manglende profiltekst, dine LIDT for gode billeder, og dine forudindtagede holdninger om hvad det er, mænd gerne vil have.
Og nu er du single igen. Hvorfor?! Du har sikkert så meget mere at byde på. Du må forstå, at du vil blive ved med at være single, så længe du lader mænd vælge DIG. Du må tage initiativ og SELV vælge! Give udtryk for HVEM du er. Ikke kun vise hvordan du ser ud.
Dette handler ikke om at være pissesur over letpåklædte kvinders billeder, men om at være træt af at høre om hvor store svin mænd er, når man selv beder om at møde netop den type mand. Mænd har potentiale til at være mange ting. At vise mange sider af sig selv. Hvis du, som kvinde, ikke ser de gode sider, så tænk over hvorfor. Piv Kvinde – du vælger selv.

Advertisements

3 Comments

 1. Kvinden says:

  Bravo 🙂
  Jeg er helt enig med dig.
  Ikke mere klynkeri.

 2. charlotte says:

  f… hvor er du vild… til at starte med tænker man: yes, her har vi et stk´s bitter hankøn, men med tiden finder man ud af at vi har med en mand at gøre med indsigt, måske sagt på en lettere irritabel vis men det bærer vi over med. jeg giver dig ret, uanset køn! hvem er du inderts inde? find ud af det, accepter det, bær det, elsk det og fortjen det og du vil finde den der er dig værdig og omvendt. 10 point til dig:-)

 3. hótigris says:

  Tak skal i have. 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: